Kas

Okulumuzdan emekli olan öğrertmenlerimizle öğretmenler günü yemeğinde okulumuzda bir araya geldik.

Kas

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri süt veren hayvanlar ve süt ürünleri konulu sunumu hazırlayarak arkadaşlarına sergilediler.

Kas

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri gezegenler sunumunu sınıf arkadaşlarına sergilediler.

Kas

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri nesli tükenen hayvanlarla ilgili hazırladıkları sunumu arkadaşlarına sergilediler.

Kas

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri hazırladıkları duyu organlarımız konusunu arkadaşlarına sundular.

Kas

Anasınıfı-A şubesi öğrencimiz Ahmet Deniz ÖZTÜRK, hazırladığı Karagöz ve Hacivat gölge oyununu arkadaşlarına sundu ve onların da deneyimlemelerin sağladı.

Kas

Anasınıfı-B şubesi öğrencileri içerisinde bulunduğumuz Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında farkındalık çalışmaları yaptılar.

Kas

İngilizce dersinde öğrencilerimiz Little Pandas şarkısını seslendirdiler.

Kas

2-C Sınıfı öğrencileri atık malzemelerden kitap ayracı tasarladılar.

Kas

Öğretmenlerimiz Muğla İl Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen Stem eğitimine katıldılar. Özel Bahçeşehir Kolejindeki eğitimde Erken Stem egitimine okulumuz öğretmenleri de her sınıf seviyesinde katılmıştır.

Kas

Okulumuzda açılan İlkokullarda Yetiştirme Programı devam ediyor.

Kas

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri Torba Mahallesinde bulunan Çocuk Kitapçısını ziyaret ettiler. Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette öğrencilerimiz çocuk kitaplarını inceleme fırsatı buldular.

Kas

1921 yılında insülini bularak diabet hastası milyonlarca hastanın tedavisini mümkün kılan Fredrick Bantig´in doğum yıl dönümü anısına, her yıl 14 Kasım´da Dünya Diyabet Günü düzenlenerek, çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Okulumuzda da diyabetle mücadele ve farkındalık oluşturmak adına öğrencilerin ve ailelerin bilinçlendirilmesi yapılmaktadır.

Kas

Anasınıfı-B şubesi öğrencileri Aile Katılımı ile sınıflarında puding yaptılar.

Kas

Okul kantinimizin duvarlarına Okulumuz Sınıf Öğretmeni Özgür ERDEM DEMİRAYAK tarafından renkli resimler yapıldı.