Ara

1-A sınıfı öğrencileri içine tuz konulan maden suyunda oluşan tepkimeyle balonun şiştiğini deneyleyerek gözlemlediler.

Ara

3-C Sınıfı öğrencileri sınıflarında kullanmadıkları ve değiştirmek istedikleri eşyalarını sınıfta düzenledikleri takas şenliğinde değiştirdiler.

Ara

1-B sınıfı STEM çalışmalarında tasarladıkları ürünleri sergilediler.

Ara

3-B sınıfı erkenStem çalışmaları kapsamında ürünler tasarladılar.

Ara

Anasınıfı-B şubesi demokrasi kültürünü yerleştirmek adına sınıf başkanını seçim atmosferinde belirledi. Bunun için resimli oy pusulası, seçim sandığı, oy verme kabini kullanıldı. Seçim sonucunda seçilen sınıf başkanı Ada´yı arkadaşları tebrik ettiler.

Ara

Anasınıfı-A şubesi aile katılımı ile mandal kullanarak tırtıl oluşturdular.

Ara

4-D Sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri Dersi ile ilişkili olarak Kuvvetin Etkilerini ölçme deneyleri yaptılar. Mıknatısların birbirine etkisini deneylediler.

Ara

Sıfır Atık Projesi kapsamında geri dönüşüm kutuları okulumuza yerleştirildi. Öğrencilerimize gereken davranışın kazandırılması için eğitimler devam ediliyor.

Ara

Anasınıfı C ve D şubeleri Torba Mahallesinde bulunan Babun Kitapçısına gezi düzenledi. Öğrenciler, orada çocuk kitaplarını inceledi ve masal dinlediler.

Ara

Anasınıfı-B şubesi öğrencileri sınıflarında aile katılımı ile kurabiye yaptılar.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü çelenk sunma törenine, ardından Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ilçe törenine okulumuzla katılım sağladık. Öğrencimiz Efe Baray ALTIN´ın da şiir okuyacağı törende arkadaşımızı yalnız bırakmadık.