Ara

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri sınıflarında müzik aletlerinin tanıtımı için sunum yaptılar.

Ara

4-A sınıfı öğrencileri Dünya Engelliler Gününde biriktirdikleri şişe kapakları ile tekerlekli sandalye figürü yaptılar.

Ara

Anasınıfı-B şubesi öğrencileri Dünya Engelliler Günü için işaret dili ile bir gösteri hazırladılar. Öğrenciler, işaret dili ile "Anne baba sizi çok seviyorum."  diyorlar.

Ara

3-A sınıfı öğrencileri sınıflarında kil ile basit heykel çalışmaları yaptılar.

Kas

Anasınıfı-B şubesi öğrencileri aile katılımı ile sınıflarında bisküvi ve bonibonları kullanarak trafik ışığı farkındalık çalışması yaptılar.

Kas

2-A sınıfı öğrencileri İngilizce olarak verilen yönergeler ile karton tabaktan panda yaptılar.

Kas

Anasınıfı-B şubesi öğrencileri aile katılımı ile kendi fotoğraflarının olduğu saksılara çim tohumu ektiler.

Kas

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri aile katılımı ile sınıflarında kek yaptılar.

Kas

Abasınıfı-A şubesi öğrencileri aile katılımı ile İngilizce hikaye anlatımını dinledi.

wer we

Kas

Öğretmenler arası düzenlenen fotoğraf yarışmasında Öğretmenimiz Özgür ERDEM DEMİRAYAK çektiği fotograf ile Bodrum İlçe Birincisi olmuştur.

Kas

Okulumuzda açılan zeka oyunları kulübünde öğrencilerimiz, mangala, türk daması vb akıl ve strateji oyunlarını oynayarak kulüp çalışması yapıyorlar.

Kas

Anasınıfı-A şubesi aile katılımı ile sınıflarında kurabiye yaptılar.

Kas

3-B Sınıf dergisi Hıçkırık´ın Kasım sayısı çıktı. Bu sayıda Atatürk´ özel bir bölüm ayrıldı.

Kas

Bodrum Belediye Meydanında 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldık.