Şbt

Anasınıfı-D şubesi aile katılımı kapsamında sınıfta pudingli bisküvili pasta yaptı. Yapım aşamaları öğrencilerle birlikte değerlendirildi.

Şbt

Anasınıfı-C şubesi öğrencilerinin veli katılımı kapsamında yaptıkları çim adamlar yeşillenerek çimlendiler.

Şbt

Anasınıfı C ve D sınıfı öğrencileri bahçede birlikte köpüklü boya ile resim yaptılar.

Şbt

Anasınıfı A ve B şubesi öğrencileri Bodrum Postanesini ziyaret etti. Postaneyi yerinde tanıyarak daha önce hazırladıkları mektuplara pul yapıştırıp postaya verdiler.

Şbt

3-B sınıfı okuma köşesi tasarlayarak, kitap okuma alanı olarak kullanmaya başladı.

Şbt

Anasınıfı-B şubesi bugün sanat etkinliği saatinde kesip yapıştırarak at tasarladılar.

Şbt

Anasınıfı-B şubesi öğrencileri sanat etkinliği olarak kesme yapıştırma radyo tasarladılar.

Şbt

Anasınıfı-D şubesi öğrencilerimiz bugün koordinasyon oyunu olan balık yakalama oyununu oynadılar.

Şbt

Anasınıfı-C şubesi öğrencileri güzel havayı fırsat bularak okul bahçemizde parmak boyasıyla resim etkinliği yaptılar.

Şbt

Anasınıfı-C şubesi öğrencilerimiz hikaye canlandırma etkinliği ile dramatizasyon çalışmaları yaptılar.

Şbt

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri bugün sanat etkinliği saatinde kesme yapıştırma yöntemi ile hamburger yaptılar.

Şbt

Anasınıfı-B şubesi öğrencileri bugun sanat etkinliği saatinde kaktüs yaptılar.