May

Okulumuz eTwinning okulu olmuştur. Emeği geçen başta Gülseven ÜÇERLER öğretmenimiz olmak üzere öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri aile katılımı ile taş boyama etkinliği yaptılar.

Ara

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde erkenSTEM çalışması olarak çarkla hareket eden tekne tasarladılar.

Ara

4-C sınıfı öğrencileri yaşadığımız yerin el işi kâğıdı kullanarak korisini yaptılar.

Ara

Anasınıfı-B şubesi veli katılımı ile dondurma çubuklarını ve çeşitli malzemeleri kullanarak buzdolabı süsü tasarladılar.

Ara

Anasınıfı-A şubesi öğrencileri Bodrum Postanesini ziyaret ederek hazırladıkları yeni yıl tebrik kartlarını büyüklerine göndermek üzere postaya verdiler.

Ara

Anasınıfı-D şubesi hazırladığı köşe ile kış konusunu işledi.

Ara

Anasınıfı-B şubesi öğrencileri dondurma çubuklarını kullanarak aile katılımı ile çerçeve tasarladılar.

Ara

3-C Sınıfı, Sağlık Bakanlığının çocuklar için çıkarttığı ve ücretsiz olarak yayımladığı "Sağlık Çocuk" dergisine abone oldu. Derginin Aralık sayısı öğrencilerimize ulaştı.

Ara

Anasınıfı-A öğrencileri basketbol ve voleybol spor branşları hakkında arkadaşlarına sunum yaptılar. Oyunun kurallarını ve oynanma şeklini basitçe gösterdiler.

Ara

1-C sınıfı öğrencileri güzel havayı fırsat bilip kitap okuma saatini deniz kenarında yaptılar.

Ara

Anasınıfı-D şubesi öğrencileri, pizzacıya giderek pizza yapım aşamalarını bizzat kendileri deneyimlediler.

Ara

2-D sınıfı hazırladıkları yeni yıl kartlarını Bodrum Postanesine giderek büyüklerine gönderdiler.