Atatürk İlkokulu

Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No117 Bodrum/MUĞLA
Vizyon
Okulumuzda öğrenmeyi öğretme temel gereksinim kabul edilsin, Hızla gelişen ve değişen çağımızda eğitim ve öğretim gereksinimlerine anında yanıt verebilecek rtamların hazırlanmasına olanak sağlansın, Öğrenci velilerinin öğrencisine eğitim ve öğretimde her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Okullarımızda öğretenlerle öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın bilincinde olsun, Bireysel çalışma yerine ekip çalışması ön plana çıkarılsın, Ezbercilikten uzak araştırmacı, analiz eden, kendi kendisini sorgulayan gençler yetiştirilsin.
Misyon
Bizler; Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede çağdaş, laik, demokratik ve milli değerlerine sahip çıkan, bilimin ışığında ilerlemeyi temel amaç edinmiş, Eğitim ve Öğretimde Toplam Kaliteyi yakalayan, öğrencilerimizin bilgi ve yeteneklerini geliştiren, kendine güvenen özgür bireyler olarak yetiştiren, değişen ve gelişen çağın gereksinimlerine yanıt verebilecek biçimde kendisini yenileyen gençleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak için varız ve bunun için çalışıyoruz.
Öğretim Şekli :normal öğretim
08.50 14.30
Şehir içi dolmuş ve otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Özel öğrenci servisleri ile öğrencilerimiz okulumuza gelebilmektedir.
Okulumuz Azmakbaşı mevkiinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bodrum Merkezinde yer almaktadır. Muğla İl merkezine uzaklığı 123 km dir.
Basketbol, voleybol kurslarımız okulumuzda devam etmektedir.